Tilaa kuvia

Tilaa aidot valokuvat helposti kotoa

Kuvatilauspalvelumme kautta tilaat laadukkaat valokuvat, canvastaulut, kiitoskortit, joulukortit, pohjukkeet, kalenterit, mukit, rintanapit ja henkilökortit...

Siirry tästä kuvatilauspalveluun! 


ASIAKASPALAUTTEITA

Sanna

"Erittäin selkeät, toimivat ja helpot käyttää nämä teidän sivunne. Kiitoskorttien tilaus sujui sukkelasti!"

Anne

"Valokuvien tilaaminen oli helppoa. Ohjelma oli monipuolinen ja toimintoja oli sopivasti. Tuotteet oli kivat, ne ei ollut liian räikeät, vaan sopivan neutraalit. "

Petri

"Tykkäsimme tästä palvelusta. Selkeät kuvapohjat, yksinkertaiset, mutta toimivat muokkaus mahdollisuudet esim. tekstityypit pystyi valitsemaan. Paras palvelu mitä nyt googlatessa löytyi ja kävimme vajaa 10 palvelua läpi."

Mari

"Tuotteiden valinta ja kuvan lisääminen vaivatonta.
Valikoimasta löytyi juuri etsimäni tuotteet, kiitos siitä, ei tarvinnut tehdä kompromisseja."

Kari

"Pohjukevalinta ja tilausprosessit toimii hyvin.
Kiitos hyvästä palvelusta."

Ella

"Kiitoskorttien tilaaminen oli todella vaivatonta ja nopeaa. Sivu oli helppokäyttöinen ja valinnanvaraa löytyi. Tilaamisessa meni alle 5 minuuttia."

Johanna

"Kätevää, että voi tilata perinteiset, tyylikkäät kiitoskortit netin kautta myös omista kuvista. Tarjolla olevat korttimallit ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ilman turhia krumeluureja. Tykkään!"

Katariina

"Ihanan selkeä ja helppo tilata. Ehdottomasti paras netistä löytyvä !!! Teillä on selkeät ja yksinkertaiset sivut, ei mene aikaa etsiessä haluamaansa."