Denver Frameo sosiaalinen digikehys

TARJOUS

Sosiaalinen Denver Frameo -valokuvakehys tuo ihmiset yhteen. Ystävät tai perheenjäsenet voivat jakaa valokuvia digitaalisesti WiFi-yhteyden välityksellä suoraan valokuvakehykseen.

  • WiFi-yhteys
  • 7" IPS-kosketusnäyttö
  • 8 GB sisäinen muisti
50.00 € 79.00 €

Jaa tärkeät hetket läheistesi kanssa nopeammin ja helpommin sosiaalisen Denver Frameo -valokuvakehyksen välityksellä. Jakaminen onnistuu helposti, ja valokuvakehyksen välityksellä voit jakaa sosiaalisen median kuvasi myös esimerkiksi vanhempiesi ja ystäviesikanssa, vaikka heillä ei olisikaan omaa sosiaalisen median tiliä. Kehyksen omistaja määrittää, kuka voi lähettää kehykseen kuvia. Myös kuvien vaihtumisvälin voi valita 10 sekunnin ja 30 minuutin välillä. Kuvat voidaan varmuuskopioida SD-muistikortille tai tallentaa suoraan kehykseen, jolloin niitä voi katsella myöhemminkin.
Näyttö: 7-tuumainen WiFi-kehys on varustettu kirkkaalla IPS-kosketusnäytöllä, jossa on 1024 x 600 -resoluutio.
Frameo-sovellus: Jaa tarinasi läheistesi kanssa nopeammin ja helpommin kuin koskaan Frameo-sovelluksella. Ota kuva ja kirjoita sen yhteyteen viesti, joka myös näkyy kehyksen näytöllä. Voit myös lisätä kuvan yhteyteen kuvatekstin, joka kertoo, missä tilanteessa se on otettu. Kun olet ladannut maksuttoman Frameo-sovelluksen, voit lähettää lempikuvasi suoraan kehykseen, missä ikinä oletkin.
Muut ominaisuudet:
- 8 GB sisäistä tallennustilaa
- SD-muistikorttipaikka
- Automaattinen sammutus säästää virtaa
- Kehyksen voi asettaa pöydälle tai kiinnittää seinälle
Myyntipakkaukseen sisältyy:
- Virta-adapteri
- Virtajohto
Tuotteella on 2 vuoden takuu.